Events

Kommande events 2023:

15 aug 11-18: Kafé Llama Lloyd öppnar för hösten!
16 aug 16-18: Couchsurfing & ex-pat meetup
18 aug: #kurrsakatten Alley cat
19 aug: Vernissage med Studio Rarita 11-15

Cykelevents:

Slörull – lugna sociala cykelturer till nåt intressant, oftast sista onsdagen i månaden.

Alley cats – cykeltävlingar med olika teman, kan vara precis vad som helst, den som är mest poppis är Pizzicaton på nationaldagen då vi cyklar till det svenskaste vi har: pizzeriorna!

De kan dock vara precis vad som helst, jag har gjort alley cats med Bill Murray, Bruce Springsteen, offentliga toaletter, thaimassage-ställen, skyddsrum. Gör gärna en egen!

#RideOfLightGBG – på lucia varje år pimpar vi våra cyklar med massa lampor och cyklar genom stan!

Andra återkommande events:

No Cars Go GBG – ett löplopp där vi springer med så få konflikter med bilister som möjligt. 2021 som en halvmara, men kommer antagligen komma tillbaka som det mer tillåtande 10 km under 2023 eller 2024.

Cult of Llama – under hösten och ibland även en kortis på våren kollar vi på kultfilm efter kafét stänger. Detta drivs som en kulturförening som du gör bäst i att gå med i: llamalloyd.se/cult Återkommande är att vi firar Festivus, kollar The Big Lebowski och att första filmen för hösten alltid är en basketfilm då vi alltid spelar lite basket i krokarna. Första filmen för våren brukar vara en cykelfilm.

#8bitgalleri – Ungefär varannan helg är det vernissage på kafét där vem som helst får ställa ut åtta verk i typ A3 i en vecka. Efter den veckan hamnar en del av verken i webshopen.

Couchsurfing & ex-pat meet-up – Robin som driver Llama Lloyd var länge ambassadör för Couchsurfing i Göteborg och är fortfarande en aktiv värd för människor som behöver nånstans att sova när de är i Göteborg. En gång i månaden har vi en meet-up där vi pratar engelska. Finns verkligen inga krav på att man ska vara värd, Couchsurfing är ett jättebra sätt att bara möta upp locals när du är ute och reser. Själva Couchsurfing.com har tyvärr blivit sämre och nu finns flera alternativa sidor som gör samma sak: Trustroots (kodat av samma liftare som gjort HitchWiki), Couchers (som svar på att CS började kosta pengar), BeWelcome, Warm Showers (för långfärdscyklister).