Cykel-coach – använd friskvårdsbidraget!

Förläng och förgyll ditt liv – börja cykla till jobbet!

 

Om man cyklar till jobbet blir man friskare och kommer statistiskt sett att leva ett längre liv. Fler friska år som pensionär, alltså. Investera i dig själv börja cykla till jobbet!

Kanske har du en massa frågor och funderar på hur det funkar att cykelpendla? Då kan du ta hjälp av en cykelcoach med 10000 timmar bakom ratten i Göteborgs biltrafik samt en aldrig sinande nyfikenhet till att cykla överallt i Göteborg, nämligen jag, Robin, som driver Llama Lloyd.

Jag driver Llama Lloyd med målet att få hälften av Göteborgs resor att ske på cykel genom att skapa cykelkultur i form av cykelutflykter (Slörull) och cykeltävlingar (Alley cats) med mera. Om du vill börja cykla till jobbet kan jag komma förbi så cyklar vi till ditt jobb tillsammans. Du kan betala med friskvårdsbidraget!  

Här är en GP-artikel om projektet.
Epassi.

Så här funkar det:
1. Du köper ett presentkort för en cykelcoach för en dag för 1500 kr och bokar in en dag med mig, se nedan.
2. Du får ett kvitto, jag kan skriva till ditt personnummer på kvittot så att din arbetsgivare godkänner det, Skatteverkets ökända lista finns inte längre.
3. Du får tillbaka de 1500 kronorna på lönen från din arbetsgivare. Du kan argumentera för din arbetsgivare att om du blir friskare så får du färre sjukdagar, något företaget sparar pengar på. Cykelcoachningen är en investering i din framtida hälsa.
4. På den utsatta dagen kommer jag hem till dig och vi cyklar till ditt jobb tillsammans och på vägen pratar vi om snabbaste eller säkraste vägen och du har möjlighet att ställa alla frågor du har kring att cykelpendla. Vi kan diskutera vad som är snabbaste eller säkraste vägen till jobbet, hur du bör tänka kring parkering av cykeln, etc etc.

Givetvis kan du köpa ett presentkort till någon annan!

Enda kravet är att personen bor i Göteborgs kommun eller att det går att cykla inom rimlig tid från Kville!

Cykelkompis Emma visar delen av hennes väg till jobbet som gör att hon inte cyklar.

Röster om cykelcoachen:

”Det är absolut det roligaste och cykla med en Göteborgsexpert för man känner sig trygg och även lär sig mer om Göteborgs cykelbanan som finns i dölja platser som man inte visste om eller vågade inte cykla i.”Rama.

”Robin knows biking well. He adapts to my preferences and makes me feel comfortable biking in town.” Jiaojiao.

”När jag fick cykla med Robin så blev jag tryggare och fick tips just för min cykelväg till och från jobbet. Det var precis det jag behövde för att komma igång!” –Emma.

Boka en tid under 2024, klicka på datumet!

Tisdag 7:e maj. Torsdag 9:e maj.
Tisdag 14:e maj. Torsdag 16:e maj.
Tisdag 21:e maj. Torsdag 23:e maj.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.