Kafé Llama Lloyd

IMG_1380

Välkommen till Llama Lloyd, cykelkulturkafét som uppmanar dig att välja cykeln!

Llama Lloyd är ett litet kafé i Kville på Hisingen. Fiket drivs av mig, Robin Olsson, och är en förlängning av mina idéer om hur vi skapar ett bättre samhälle, främst då genom att öka andelen cyklister i stan, men också genom att dricka spårbart kaffe, att laga mat där ekologiskt och vegetariskt är normen och att uppmuntra till ett mer kollaborativt leverne.

På fiket bakas varje morgon nybakat bröd utan konstigheter, därefter bryggs det en kanna specialkaffe från Sveriges bästa kafferostare, Kafferäven Per Nordby. Dagens rutiner fortsätter med att en soppa görs från grunden och sedan tittar folk in på lunch.

Allt bakas på plats och hela menyn hittar ni här.

Kommer du på cykel till fiket får du 10% rabatt på mat och dryck! Så fixa den där punkan nu då! Mer tips om att köpa, fixa och umgås på cykel finner du här.

Var social vet ja, det är jag!
Mvh, Robin.

robin@llamalloyd.se
070-200 94 84

Google
Instagram
Facebook
Twitter
LinkedIn

Fiket ligger i korsningen Tunnbindaregatan och Väderkvarnsgatan, ett kvarter söder om Kvilletorget, alltså mot moskén till. Väderkvarnsgatan 16a är den exakta adressen om ni vill skicka brev! 417 04 Göteborg är resten av postadressen. Jag älskar att få fysisk post så skicka på! Co-working spacet ligger i lokalen mitt emot.