Llama Lloyd 10 år!

Llama Lloyd fyller tio! Vi kikar tillbaka!

2011

Jag gav Galia Durant i uppdrag att rita en logga till Llama Lloyd. Så här såg min skiss till henne ut.

2011-11-05 publicerade jag det första inlägget på Llama Lloyd.se som då blir Llama Lloyds födelsedag. Det handlade om en video med bandet Real Estate med massa hundar och en idé om att köpa en beagle tillsammans med Lotta, som jag tänkte starta kafé med. Det blev aldrig nån hund med delad vårdnad och Lotta flyttade till Karlstad innan jag öppnade kafét.

2011-11-10 publicerade jag den första matintervjun med Mattias Alkberg. Därefter har jag nog gjort hundra intervjuer med olika band, om mat – inte deras musik, eller jo, ofta grundar sig frågorna i deras texter.
Lotta skrev sitt första blogg-inlägg om tid och matlagning. Hennes alltför få inlägg finner du här.

2012

2013

2014

2014-08-07 Jag drog igång crowdfunding-kampanjen för kafé Llama Lloyd på Way out west. När jag delade ut en visitkort-sized flyer till min kompis Olof och det handlade om cyklar tyckte han att jag skulle prata med Jocko, då i riksstyrelsen för Cykelfrämjandet, som sedermera blivit en av mina bästa vänner. Frans gjorde en fantastisk video till crowdfundingen, Josefin Öhrn + The Liberation gav mig ok att använda deras suveräna låt Sunny Afternoon. Jag tycker att den fortfarande stämmer rätt bra vad jag vill skapa! youtube.com

2015

2015-05-14 Girot Sthlm kom på besök när de cyklade till alla ändhållplatser på spårvagnsnätet.

2016

Mars

Jag testade om det gick att ha samåkning som sitt primära transportmedel genom Europa så jag fällde ihop en vikcykel och samåkte till Lissabon, cyklade hem till folk jag soffsurfade hos och flög sedan till Tremor-festivalen på Azorerna. Därefter röstade ni för att jag skulle ta mig tillbaka på folks passagerarsäten igen. Läs mer här.

Tidningen Syre skrev om resan.

2017

Cult of Llama tittade på Twin Peaks: The Return.

2018

2019

2020

2021