Publicerad den Lämna en kommentar

Om 2011 var en maträtt så skulle det vara…

…ja säg det. Jag har vart väldigt bra på att handla färsk fisk i fiskbilen 2011, så jag väljer fisk – rätt och slätt! Det här med att äta fisk har någon form av duktighetsstämpel, eller? Det här med att det skulle vara duktigt att äta fisk måste väl ändå bottna i allas (jag förutsätter att alla tycker som jag på denna punkt) skräckupplevelser kring den mandelbakade torsken som serverades i skolmatsalen när det begav sig? Det är något av det äckligaste jag någonsin tvingat i mig. Jag minns att jag och några vänner hade ett ”trick” i matsalen för att komma undan diverse äckliga fiskrätter. Vi turades om att duka av varandras tallrikar vilket innebar att vi kunde stapla dem på varandra och lägga fisken emellan för att på så sätt slippa äta upp den. Men det var då och nu är nu! Nu är 2012 närmare bestämt. Och förutom att fortsätta handla i fiskbilen är kanske 2012 det året jag vinner på Lotto (om jag börjar spela på Lotto vill säga), lär mig crawla eller läser ovanligt många böcker (mer än två). Ja ja vi får väl se hur det blir det blir. Heppåre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.