Publicerad den Lämna en kommentar

Tipsen! 23-29 november


Storan är knas och man hittar inte deras spelningar lika lätt som alla andras, så jag hade missat att imorn spelar tydligen The Aislers Set där! Chock! I’ve been mistreated! Borde stryka allt här nedan.

Fredagen den 23:e november: The Aislers Set, Storan, kl 21.

En av mina allra äldsta mp3or är just I’ve been Mistreated. Jag är så jävla emo, haha. Nåväl, The Aislers Set är snarare twee, dock. Fin sådan. Sjuuukt långa länken.

Det här ser ut att vara en sanslöst trist vecka om man jämför med den tid som precis flytt. Endast The Xx och Familjen som kändes relevanta och så ställer de sistnämnda in. Bu! Stanna hemma och kolla alla säsonger Peep Show om du inte sett dem än, på söndagkväll startar åttonde säsongen och tydligen ska David Mitchell och Robert Webb snart spela in en annan serie där de befinner sig på engelska ambassaden i Centralasien. Kan bli kul. Egentligen händer de roligaste grejerna lite utanför stan denna vecka: Novemberfestivalen i Trollhättan och Poesifestivalen MIKS i Dalslands skogar. Får se om man orkar sa sig till nån av dem…

Lördagen den 24:e november: Dean Allen Foyd + Mattias Hellberg & The Fur Heads, Trucken, kl 21.

Bluesig rock på bästa trucken, tja varför inte. FB.

Söndagen den 25:e november: Mozarts mässa i C-moll, Härlanda kyrka, kl 18.

Härlanda oratoriekör kör Mozart! FB.

Tisdagen den 27:e november: The Xx, Lisebergshallen, kl 19.30.

The Xx har blivit lite roligare att titta på nuförtiden (de säger hej till publiken), men det är nog fortfarande bättre att ta en nattlig cykeltur med Coexist i lurarna än att gå till Lisebergshallen. Eller? Har jag fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.