Publicerad den Lämna en kommentar

Veckans tips! 21:e – 27:e mars.


Mogwai.

Ikväll spelar Midlake på Pustervik. Det är ett sånt där band jag aldrig förstått mig på. Som Band of Horses. Det funkar bara inte för mig. Jää jää, ni kommer säkert få det trevligt. Själv laddar jag upp inför lite Resmässa i helgen.

Lördagen den 22:e mars: Jonathan Josefsson (Ollio) vernissage, Galleri Magnus Winström, kl 12.

Jag är nyfiken på vad Ollio hittat på. Du har säkert sett hans gatukonst, han ställer nu ut sina fräcka mattor (lite oklart om det bara är mattor eller om det blir annat också. FB. På kvällen kan ni gärna snacka lite cyklar med mig och Carlo, som jag pratade om igår. Avslappnad tillställning med öl och cykelsnack helt enkelt.

Söndagen den 23:e mars: Mogwai, Konserthuset, kl 19.

Bex köpte en biljett till mig – på tredje raden. Jag siktar på tinnitus grande. Ses vi där?

Måndagen den 24:e mars: Voyeur: The Congress + samtal, Bio Capitol, kl 18.

Jag är nyfiken på den här rullen. Jag gillade verkligen Waltz with Bashir, Ari Folmans förra film. Nu har han fått Robin Wright (House of Cards) att vara med i ett existentiell film där hon spelar sig själv, blir 3d-scannad så de kan använda henne som skådis i datoranimerade filmer. Verkar intressant. Just denna afton är det även ett samtal med några goa psykologer efteråt. 120 pix. FB.

Tisdagen den 25:e mars: Godheten, Dalheimers hus, kl 18.30.

Eftersom SVT inte vågar visa Stefan Jarls filmer längre får en helt enkelt gå till Dalheimers! FB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.