Publicerad den 1 kommentar

FLASH! På onsdag spelar jag skivor på underbara Mittwoch!


Yay! På onsdag spelar jag lite skivor på Mittwoch! Mittwoch arrangeras av Bokeh (adda på bara!) och är ett av stans roligaste quiz där en i lag om tre svarar på populärkulturella frågor på ett korsordsliknande formulär. ATTEND AWAY!

Jag kör 18-20 och sedan kanske en stund efter själva quizet så kom tidigt. Här är en låt jag absolut tänker spela! Jag kommer att spela EN request, om den finns i mitt iTunes och om den kommer in via twitter.


Steve Mason — Oh, my lord (som för övrigt spelar på Stockholmsnatts releasefest i Sthlm i morgon).

1 reaktion på “FLASH! På onsdag spelar jag skivor på underbara Mittwoch!

  1. […] är det dags för mig att spela lite skivor på Mittwoch-quizet igen. Dagen till ära firar de 50 gånger! Imponerande. Kom och fyll i melodikryss-style quiz till […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.