Publicerad den Lämna en kommentar

Idag fick jag ett ryck efter att Twitter sa ja!

Annas band Arre! Arre! lade upp en bild på Savages och jag blev så jävla avis att hon skulle se dem i Köpenhamn ikväll och efter att ha frågat ”Funderar på en spontanresa, men borde egentligen inte ekonomiskt.. DU bestämmer: ja eller nej?” på Twitter svarade Jenny och Elena ja medan surgubben Fabian sedan sade nej. Jag gick på damernas spår och ringde och kollade om nån timmis kunde jobba för mig imorn då jag ville spontanresa till Köpenhamn. ”Åk!”, sa Björn. Han ska snart gå i pension, vid 74 års ålder (!). Jag kommer missa honom nåt fruktansvärt. Mysfarbror.

Så nu sitter jag här. På ett tåg mot världens just nu bästa band, Savages. Ska bli underbart att se dem igen. Och ja, just det, kul att Way out west bokat Outkast och att Elvis Costello spelar i Lorensbergsteatern. Synd att det sistnämnda kostar lika mycket som den här tågresan och konsertbiljetterna till ikväll. Har frågat Per Gessle om han ville byta ett mål mat mot konsertsällskap. Svarar han har han fattat hur en gör bra PR år 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.