Publicerad den Lämna en kommentar

Äntligen får vi höra Savages skiva Silence Yourself!


Det har blivit så att vi inte bloggar om varenda stream eller video här på laman (desto mer på twitter: @llamalloydSE), men nån gång ibland kommer nåt vi väntat nåt så in i helvete på. Det här är en sådan stund. Personligen var jag nära att flyga till Glasgow för att se fantastiska Savages på torsdag då jag inte vill vänta ända till deras spelning på Primavera. Så pepp är jag på dem! Halvvägs in i första lyssningen nu och bryter således mot deras regel ”This album is to be played loud in the foreground” genom att blogga upp den medan jag lyssnar. Men jag lovar, ni har mina öron resten av kvällen och antagligen resten av veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.