Publicerad den Lämna en kommentar

En efterlysning efter Greven! Skunk-killen som lät folk sova hos honom.

På torsdag ska jag och Johan åka till Hultsfred. Det var många år sedan sist och det fanns inte på kartan att åka dit i år innan jag råkade vinna två biljetter genom att gissa rätt på att det var Cardigans som skulle återförenas. Jag tänkte kränga dem, men biljetterna visade sig vara gästlisteplatser så nu ska vi åka. Jag är sådär pepp. Försöker bli mer pepp genom att lyssna på Stone Roses, som är enda bandet jag verkligen vill se.

När jag tänker på Stone Roses tänker jag på en kväll då jag, en Victoria och en Tomas satt på ett schackrutigt köksgolv och lyssnade på I Wanna be Adored om och om igen. Jag hade åkt upp med lite random folk från Uddevalla för att se Placebo spela. Det gjorde vi och jag har inte lyssnat en ton med dem sedan dess. Vi bodde hos Tomas, eller som han i folkmun kallades: greven. Han var en skön snubbe med pengar på fickan och ett öppet sinne som lät alla skunk-kids övernatta i hans stora lägenhet vid Mariatorget i Stockholm.

Vad blev Tomas av? Jag tyckte det var en jävla sympatisk snubbe och hade gärna svingat en bira med honom igen. Är det nån som känner honom? Hör av dig i så fall och sprid gärna den här efterlysningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.