Publicerad den Lämna en kommentar

Lite utomparlamentariskt arbete.


Nej tack till SD.

Jag missade att skriva min #blogg100 igår. Jag var upptagen med lite utomparlamentariskt arbete. Jag blev nämligen inspirerad av det här klottret att gå ut och sprida ordet på gatan lite. Jag satte helt enkelt upp en lapp med mindre lappar en kan ta och sätta upp på sin dörr för att visa att en tar ställning mot Sverige-”demokraterna”. Om du skulle vilja sätta upp en egen ”lapp med lappar” eller se lite bättre vad som står på kan du ladda ner PDF:en här. Säg gärna till om du gör det! Det var det här Facebook-eventet som inspirerade mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.