Publicerad den Lämna en kommentar

There is power in a union. Not in my knee.


Billy Bragg – There is power in a union.

Idag satt jag kvar efter jobbet och skrev lite på vad Llaman ska bli, därefter blev det fackmöte och jag föreslog att vi skulle försöka få en ergonom att komma till jobbet och säga hur vi ska sitta. Annars var det väl det vanliga snacket och vi fick reda på att företaget har fått det att låta som att det är Skatteverket som kräver att företaget ska ta ut parkeringsavgift för mina kollegor som kör bil till jobbet. I själva verket tror jag att det är ett sätt att försöka suga ut lite extra pengar ur den del av företaget som nu inte går med vinst (då vi inte gick med på en lönedumpning för två år sedan – det slutade med att vi fick frysta löner i tre år). Yep, så vi är tydligen Sveriges bästa betalda färdtjänstchaufförer, men det är fortfarande skitkasst betalt. Jag har fortfarande inte riktigt förstått vad som hände med det gamla kollektivavtalet, beställningstrafiksavtalet. Det gick i vart fall ut så nu går vi på det helt värdelösa taxiavtalet. Så är min vardag. Nu tänkte jag dra ut och sätta upp några sådana här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.